TOP produse

Știri

03.04.2018 10:38

Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Hartă Romania administrativă în ramă de aluminiu 140x100 cm, foam

Hartă Romania administrativă în ramă de aluminiu 140x100 cm, foam
Hartă Romania administrativă în ramă de aluminiu 140x100 cm, foam

Acest produs se poate executa pe comanda.

Termenul de livrare este de 5 - 7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

Detalii
PE COMANDA
85000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1700 Lei
Descriere

Dimensiune: 140 x 100 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete)
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze
Format hartă - orizontală

Administrarea teritorială a României se regăsește forte bine evidențiată în această hartă, fiecare județ al țării fiind colorat în mod diferit, cuprinzând reședința de județ și cele mai importante localităti din acesta.

Administrația județeană, comunală și orășenească este reglementată prin Legea administratiei publice nr. 215 din 23 aprilie 2001. Activitatea consiliilor județene, orășenești și comunale este supravegheată de către prefecți numiți de Guvernul României ca reprezentanți ai săi pe plan local.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversari, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezintă o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.Harta este caserată pe o placă de foam de 10 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe langă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.

În concluzie, acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O harta de calitate va fi intotdeauna apreciată și expusă cu o deosebita plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator
Stiefel
Tip
inramata
Dimensiune
140x100 cm
Finisare
rama de aluminiu, placa foam
Cod produs
SER-R890417RF2
Recenzii

Scrie prima recenzie pentru acest produs!

Produse suplimentare