TOP produse

Știri

03.04.2018 10:38

Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta administrativa a Romaniei in rama de aluminiu 160x120 cm foam

Harta administrativa a Romaniei in rama de aluminiu 160x120 cm foam
Harta administrativa a Romaniei in rama de aluminiu 160x120 cm foam

Acest produs se poate executa pe comanda.

Termenul de livrare este de 5 - 7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

Detalii
PE COMANDA
1 15000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2300 Lei
Descriere

Dimensiune: 160 x 120 cm

Rama: rama de aluminiu

Caserare: suport foam 

Accesorii pentru marcare pe harta: pioneze

Format harta - Orizontala


Administrarea teritoriala a Romaniei se regaseste forte bine evidentiata in acesta harta, fiecare judet al tarii fiind colorat in mod diferit, cuprinzand resedinta de judet si cele mai importante localitati din acesta.

Administratia judeteant, comunalt ti oraseneasca este reglementata prin legea administratiei publice nr. 215 din 23 aprilie 2001. Activitatea consiliilor judetene, orasenesti si comunale este supravegheata de catre prefecti numiti de Guvernul Romaniei ca reprezentanti ai sai pe plan local.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversari, zile de nastere sau cu ocazia altor evenimente importante il reprezinta o harta inramata. Harta inramata in rama de aluminiu are o calitate superioara si devine un element decorativ de care cu siguranta va veti indragosti.

Harta este caserata pe o placa de foam de 10 mm grosime, laminata si ulterior inramata intr-o rama de aluminiu eleganta. Acest tip de harta ofera pe langa rolul decorativ si o foarte mare utilitate deoarece puteti face insemnari pe care ulterior sa le stergeti, fara ca harta sa se deterioreze. Faptul ca harta este caserata pe o placa de foam va da posibilitatea si sa marcati diverse locatii  cu ajutorul pionezelor sau steguletelor.

In concluzie acest produs reprezinta o idee de cadou care ofera foarte multa utilitate si rezistenta in timp. O harta de calitate va fi intotdeauna apreciata si expusa cu o deosebita placere de cei care o primesc.

Info produs
Producator
Stiefel
Tip
inramata
Dimensiune
160x120 cm
Finisare
rama de aluminiu, placa foam
Cod produs
SER-R890417RF3
Recenzii

Scrie prima recenzie pentru acest produs!

Produse suplimentare