Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta Dobrogea
Harta Dobrogea
54000 Lei

Harta Dobrogea

Harta Regiunea Dobrogea este realizată pe dimensiunea 140x140 cm, are șipci de lemn, este laminată pe ambele părți, se poate scrie pe ea cu marker lavabil (pe baza de aăa) care ulterior poate fi șters. Harta cuprinde județele Tulcea si Constanța. Pe aceasta sunt reprezentate cu diferite culori toate canalele navigabile ale Deltei Dunării și cele mai importante obiective turistice atât din Constanța, cât și din Tulcea.

Harta Regiunea Dobrogea, cuprinde partea sud-estica a României și este delimitată de Delta Dunării în partea de nord-est, Munții Macinului la nord, Marea Neagra la est și granița cu Bulgaria în sud, fiind practic regiunea cuprinsă între Marea Neagră și Dunăre. Regiunea Dobrogea cuprinde atât cel mai vechi teritoriu al Romaniei, acesta fiind reprezentat de cei mai vechi munți din Romania, Munți Macinului, aceștia formându-se cu peste 600 de milioane de ani în urmă cât și cel mai nou pământ al României, acesta fiind reprezentat de Delta Dunării formată din cele trei brațe: Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe.

PE COMANDA
54000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1080 Lei
Descriere

Dimensiune aproximativa: 140x140 cm
Laminare: folie pe ambele părți cu fole de 50 de microni
Șipci: șipci de lemn cu agățătoare
Actualizat in 2021


Imaginea hărții este cu titlu de prezentare. Harta care se livrează poate diferi datorită actualizărilor constante pe care le facem la hartă.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
de perete
Dimensiune:
140x140 cm
Finisare:
laminata fata/verso, sipci de lemn
Termen de livrare:
3 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2021
Cod produs:
SER-1180098D
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!