Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Despre noi

STIEFEL GROUP EUROPE - Experiență de peste 35 de ani în Europa

STIEFEL GROUP EUROPE își desfășoară activitatea în 8 țări din Europa: Germania ( sediul central ), Italia, Austria, Polonia, Slovacia, Cehia, Ungaria și România.

STIEFEL este o companie germană înființată în urmă cu mai bine de 35 de ani.

Activitatea principală a grupului Stiefel a fost și a rămas realizarea de hărți și materiale didactice de calitate superioară.

Astăzi Stiefel Germania deține una dintre cele mai performante tipografii digitale din Europa, având în portofoliu lucrări pentru cele mai importante companii din Europa din diverse domenii de activitate.

WEB SITE: http://www.stiefel-online.de

STIEFEL ROMÂNIA

Activitatea din România a demarat în anul 1998, atunci când a fost înființată compania SC STIEFEL EUROCART Srl cu sediul central la Oradea. De atunci și până astăzi Stiefel s-a dezvoltat în România pe 4 divizii:

  1. HĂRȚI PERSONALIZATE 
  2. SOLUȚII INTERACTIVE 
  3. MATERIALE DIDACTICE 
  4. MAGAZINE ONLINE 

Principiile noastre

STIEFEL își propune să-și servească clienții respectând următoarele principii:

  • calitate
  • seriozitate
  • inovație
  • suport post vânzare
  • distribuție națională

Noi vă oferim profesionalism, produse inovative și de înaltă calitate. În mod special ne dorim să fim recunoscuți pe piață ca fiind compania care încearcă din greu și tot timpul pentru a găsi noi modalități de a dezvolta produse inovative de care să beneficieze toți clienții noștri.

STIEFEL GROUP EUROPE - PORTRET

Stiefel este o afacere de familie care a fost fondată de către Heinrich Stiefel în 1982. Baza companiei a fost construită pe producția de hărți și planșe didactice care au avut un foarte mare succes de-a lungul timpului atât în școli cât și la firmele private. Azi, grupul Stiefel reprezintă unul din cei mai mari producători de hărți de perete din Europa. Între timp, compania a crescut de la un număr mic de angajați la peste 300 de angajați, implicați în cele 16 companii din Europa. Organizarea grupului este total descentralizată, fiecare companie membră fiind administrată în mod independent. Acest lucru asigură o apropiere mult mai mare de clienți, precum și capacitatea de a reacționa în mod flexibil la concurența internațională. Afacerea de familie, este condusă de Heinrich Stiefel și fiul său Bernhard  Stiefel.

Activitatea grupului Stiefel s-a înbogățit în fiecare an cu noi tipuri de game de produse

·Realizarea produselor educaționale cum sunt hărțile, planșele didactice, fixi-miniplanșele, mapele de birou.

·Realizarea produselor personalizate cum sunt hărțile personalizate, calendarele, hărțile cu reclame.

·Realizarea de pungi personalizate.

·Realizarea de software-uri educaționale.

·Dezvoltarea unei capacitații de producție proprie de tipar digital, care în acest moment furnizează produse de calitate superioară în toată Europa.

·Distribuția unor brand-uri de renume mondial pentru a putea oferi soluții integrate interactive pentru instituțiile de învățământ și nu numai.
 

Cultura corporatistă a Grupului Stiefel se bazează pe motto-ul d-lui Heinrich Stiefel: "inovarea în peisaje". De aceea produsele sunt create în asa fel încât să transmită cât mai bine cunoștințe și idei.