Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta județului Alba în ramă de aluminiu
Harta județului Alba în ramă de aluminiu
66500 Lei

Harta județului Alba în ramă de aluminiu

Județul Alba este situat în partea centrală a României, cu o suprafață de 624.167 hectare (2,6% din suprafața României). Se învecineaza cu județul Cluj la nord, cu județul Bihor și județul Arad la vest, cu județul Hunedoara la sud-vest, cu județul Valcea la sud, iar cu județul Sibiu și județul Mureț în est. Capitala județului, Alba Iulia, este situată pe malul drept al Mureșului (la 220-250 metri altitudine), la confluența cu râurile Ampoi și Sebeș, și are o populație de 69.000 de locuitori.

 

PE COMANDA
66500 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1330 Lei
Descriere

Dimensiune: la alegere
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Format hartă - vertical

 

Harta este caserată pe o placa de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate, deoarece puteți face însemnări pe care ulterior sa le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezintă o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranța vă veți îndragosti.

În concluzie, acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
înrămată
Finisare:
ramă de aluminiu, placă foam
Termen de livrare:
5 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2013
Cod produs:
SER-1160117RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!