Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta județului Brăila în ramă de aluminiu
Harta județului Brăila în ramă de aluminiu
60000 Lei

Harta județului Brăila în ramă de aluminiu

Acest produs se poate executa pe comandă.
Termenul de livrare este de 10 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.
Prețul diferă între 600 lei si 1150 lei în funcție de mărimea hărții.

PE COMANDA
60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1200 Lei
Descriere

Dimensiune: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm și 120 x 160 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze / buline magnetice
Format hartă - verticala

 

În ciuda faptului că este dominat de câmpie, relieful județului Brăila este divers și interesant. Peste întinsa Câmpie a Bărăganului numeroase forme se constituie în relief: mici movile, adâncituri care păstrează apa, dune de nisip, largi confluente ale râurilor, meandre, ostroave, grinduri. Ele conferă acestor ținuturi unicitate și un farmec aparte.

Fluviul Dunărea și râurile care străbat teritoriul județului au cea mai mare importanță în desfășurarea reliefului. În primul rând, Dunarea, întrucât valea fluviului impune, în teritoriu, două unități deosebite: câmpia în partea vestică și Balta Brăilei, în partea de est; apoi râurile, pentru că ele delimitează subunitățile în cadrul câmpiei și pentru că în lungul lor se formeaza lunci.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezinta o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

Harta este caserată pe o placă de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.


Acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
70x100 cm
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Termen de livrare:
3 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2013
Cod produs:
SER-1163720RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!