Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta județului Buzău în ramă de aluminiu
Harta județului Buzău în ramă de aluminiu
60000 Lei

Harta județului Buzău în ramă de aluminiu

Acest produs se poate executa pe comandă.
Termenul de livrare este de 5-7 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.
Prețul diferă între 600 lei si 1150 lei în funcție de mărimea hărții.

PE COMANDA
60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1200 Lei
Descriere

Dimensiune: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm și 120 x 160 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze / buline magnetice
Format hartă - orizontală


Situat în sud-estul României, acest județ se întinde pe aproape întreg bazinul hidrografic al râului Buzău ți reunește armonios trei forme de relief: munți la nord, câmpii la sud și în rest zona de dealuri subcarpatice. Reședința administrativă a județului este Municipiul Buzău.

Configurația geografică, varietatea peisajului și multitudinea de râuri au creat condiții propice pentru așezările omenești și continuitatea acestora de-a lungul timpurilor. Peisajele variate în special în zona de munte și deal, cât și elementele populare, etnografice și istorice oferă o atracție specială pentru turiști.

Munții Buzăului și Vrancei situați în partea nordică a județului, acoperiți de păduri seculare și pajiști largi cu faună bogată sunt puncte de interes pentru turiștii care vin aici la odihnă, cât și pentru pescari și vânători.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezinta o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

Harta este caserată pe o placă de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații  cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.

 

Acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

 

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
100x70 cm
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Cod produs:
SER-1161017RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!