Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta Maramureș în ramă de aluminiu
Harta Maramureș în ramă de aluminiu
60000 Lei

Harta Maramureș în ramă de aluminiu

Acest produs se poate executa pe comandă.
Termenul de livrare este de 5-7 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.
Prețul diferă între 600 lei si 1150 lei în funcție de mărimea hărții.

PE COMANDA
60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1200 Lei
Descriere

Dimensiune: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm și 120 x 160 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze / buline magnetice
Format hartă – orizontală

Județul Maramureș este o unitate administrativă care s-a constituit după Marea Unire din 1918, când partea de sud a Țării Maramureșului a intrat în componența României. În perioada interbelică județul Maramureș (interbelic) cuprindea numai partea de nord-est, de peste Muntii Gutâi, a actualului județ, iar reședința a fost orașul Sighet.

Județul avea în 1930 o populație de 161.575 de locuitori, dintre care 57,7% români, 20,9% evrei, 11,9% ruteni, 6,9% maghiari, 2% germani s.a. Celelate părți care compun acum județul Maramureș, inclusiv orașul Baia Mare, a făcut parte din județul Satu Mare (interbelic).

După Al Doilea Război Mondial limitele administrative ale județului au fost modificate pentru a cuprinde și regiunile menționate mai sus: Țara Chioarului, Țara Lăpușului și o parte din Țara Codrului, rezultând în actualul județ Maramureș la care se referă acest articol.


Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezinta o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

 

Harta este caserată pe o placă de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.


Acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
100x70 cm
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Termen de livrare:
3 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2013
Cod produs:
SER-1162617RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!