Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta județului Teleorman în ramă de aluminiu
Harta județului Teleorman în ramă de aluminiu
60000 Lei

Harta județului Teleorman în ramă de aluminiu

Acest produs se poate executa pe comandă.
Prețul hărții variază în funcție de caserare și dimensiune.
Termenul de livrare este de 5-7 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.
Prețul diferă între 600 lei si 1150 lei în funcție de mărimea hărții.

PE COMANDA
60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1200 Lei
Descriere

Dimensiune: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm și 120 x 160 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze / buline magnetice
Format hartă – verticală

Județul Teleorman este format din trei municipii, doua orașe și 92 de comune, cu 231 de sate. Reședința județului este municipiul Alexandria. Ca tipologie funcțională, Alexandria este un municipiu din categoria orașelor mijlocii cu funcțiuni economico-sociale complexe, cu rol de coordonare și armonizare a dezvoltării în teritoriu.

Roșiorii de Vede este un municipiu din categoria orașelor mijlocii, nod feroviar, cu funcții industriale și de deservire a localităților din nord-vestul județului. Similar, Turnu Măgurele se încadrează în tipologia orașelor mijlocii, fiind totodată un centru industrial și portuar cu rol de deservire a localităților din sud-vestul județului. Zimnicea este un port fluvial, cu rol administrativ de importanță locală, iar Videle păstrează apartenența la industria petrolieră prin existența unei schele de extracție petrolieră. Majoritatea satelor din județul Teleorman au profil predominant agricol, însă principala problemă legată de rețeaua de localități este gradul scăzut de urbanizare a județului.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezinta o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

 

Harta este caserată pe o placă de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.


Acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
100x70 cm
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Termen de livrare:
3 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2013
Cod produs:
SER-1163728RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!