Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta județului Timiș în ramă de aluminiu
Harta județului Timiș în ramă de aluminiu
60000 Lei

Harta județului Timiș în ramă de aluminiu

Acest produs se poate executa pe comandă.
Prețul hărții variază în funcție de caserare și dimensiune.
Termenul de livrare este de 5-7 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.
Prețul diferă între 600 lei si 1150 lei în funcție de mărimea hărții.

PE COMANDA
60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1200 Lei
Descriere

Dimensiune: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm și 120 x 160 cm
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam (burete) / suport magnetic
Accesorii pentru marcare pe hartă: pioneze / buline magnetice
Format hartă – verticală

Județul Timiș este situat în vestul țării, în regiunea istorică Banat. După suprafață este cel mai mare județ din România. Numele său provine de la râul Timiș. În prezent este unul dintre cele mai dezvoltate județe din țară, unde și nivelul de trai este superior mediei naționale. Judetul Timiș prin tradițiile, perseverența și performanțele sale a devenit cel mai atractiv centru economic al României, un important și credibil partener de afaceri și cooperare regională din Europa Centrală, pentru întreaga lume.

Tradiția, multiculturalitatea determinată de conviețuirea în armonie a mai multe etnii, alături de vocația occidentală a locuitorilor județului sunt numai câteva dintre atuurile succesului și ofertei de cooperare, care este adresată cu inima deschisă tuturor celor care vor sa prosperăm împreună.

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezinta o hartă înrămată. Harta înrămată în aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

 

Harta este caserată pe o placă de foam de 5 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fără ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.


Acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multă utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
100x70 cm
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Termen de livrare:
3 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2013
Cod produs:
SER-1163717RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!