Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Harta turistică a României în ramă de aluminiu, foam
Harta turistică a României în ramă de aluminiu, foam
66500 Lei

Harta turistică a României în ramă de aluminiu, foam

Harta turistică a Romaniei în ramă de aluminiu este un obiect decorativ elegant, dar și un obiect funcțional pentru munca de zi de zi. Aceasta hartă este una de calitate superioară. În concluzie, acest produs reprezintă o idee de cadou care oferă foarte multa utilitate și rezistență în timp. O hartă de calitate va fi întotdeauna apreciată și expusă cu o deosebită plăcere de cei care o primesc.

PE COMANDA
66500 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1330 Lei
Descriere

Dimensiune: la alegere
Rama: ramă de aluminiu
Caserare: suport foam
Format hartă - orizontală

Cadoul ideal cu ocazia unei aniversări, zile de naștere sau cu ocazia altor evenimente importante îl reprezintă o hartă înrămată. Harta înrămată ramă de aluminiu are o calitate superioară și devine un element decorativ de care cu siguranță vă veți îndrăgosti.

Harta este caserata pe o placa de foam de 10 mm grosime, laminată și ulterior înrămată într-o ramă de aluminiu elegantă. Acest tip de hartă oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate, deoarece puteți face însemnări pe care ulterior să le ștergeți, fară ca harta să se deterioreze. Faptul că harta este caserată pe o placă de foam vă dă posibilitatea și să marcați diverse locații  cu ajutorul pionezelor sau stegulețelor.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
inramata
Dimensiune:
la alegere
Finisare:
rama de aluminiu, placa foam
Termen de livrare:
5 zile de la preluarea comenzii
Ediție:
2015
Cod produs:
SER-230117RF1
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!