Hărți de care aveți nevoie!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap- Ortografie tradițională I.-LY-J + fișă de studiu și de lucru

Fișa ajută la însușirea unei celei mai complicate reguli ale ortografiei maghiare prin exersare. Se recomandă pentru exersare atât acasă, cât și în clasă. Materialele adiționale la temă pot fi folosite cu ajutorul realității augmentate.

Stoc epuizat
PE COMANDA
700 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 014 Lei
Discount cantitativ :
500+  buc
-2000 %
560 Lei/buc
1000+  buc
-3000 %
490 Lei/buc
Descriere

Ortografie tradițională I. Fișă de lucru LY-J. Fișa ajută la însușirea unei celei mai complicate reguli ale ortografiei maghiare prin exersare. Se recomandă pentru exersare atât acasă, cât și în clasă. Pe o parte, fișa prezintă un glosar ilustrat cu imagini, reguli ușor de memorizat, iar pe verso o pagină de lucru care te va ajuta să practici ceea ce ai învățat.

Folosind realitatea augmentată, apare un videoclip educativ hilar cu imagini care facilitează memorarea regulilor generale ale ortografiei J-Ly. Muzica plăcută și vocile copiilor fac învățarea mai ușoară. Tabloul de bord a fost alcătuit de educatori profesioniști, în baza experienței de mulți ani . Peste 40% dintre școlile maghiare folosesc versiunea mare a fișei de lucru.

Fișa poate fi arhivată în orice mapă, colectată împreună cu celelalte fișe de lucru, astfel încât cunoștințele de bază pot fi organizate și revizuite. Avantajul său este suprafața dublă: o parte pentru învățare, cealaltă pentru exerciții. În acest fel elevul poate să se autoverifice. Deoarece este rezistentă la apă, fișa poate fi curățată și scrisă din nou și din nou.

Info produs
Producator:
Stiefel
Tip:
material didactic
Dimensiune:
A4
Finisare:
carton laminat fata/verso
Limba:
maghiară
Termen de livrare:
în 24 de ore, de la preluarea comenzii
Cod produs:
SER-23747-H
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!